Biografie

Puur Muziek heeft een uniek geluid. Het ene moment luister je aandachtig naar één van je favoriete songs, het andere moment ben je aan het dansen op een bekende hit. En dit allemaal op een akoestisch verrassende wijze. Geen optreden verloopt hetzelfde. Wie zijn toch die mannen achter Puur Muziek?

Marco Starink
Marco begon op zijn tiende met het spelen van blokfluit. Het kostte vervolgens maar liefst vijftien jaren voordat hij in een opwelling een gitaar kocht en hierin eindelijk een instrument vond waarin zijn liefde voor muziek weer ontvlamde. Maar gitaarspelen bleek zijn honger naar muziek onvoldoende te stillen. Na het volgen van diverse muzikale workshops begon het zingen serieuze vormen aan te nemen.

Marco zingt diverse muziekstijlen. Van blues tot aan rauwe rock en van gevoelige ballads tot echte kroegnummers. Daarnaast speelt Marco gitaar, diverse blaasinstrumenten en verzorgt hij de percussie.


Marc van de Laar
Marc speelt al vanaf zijn jeugd gitaar. Tijdens zijn middelbare schoolperiode speelde hij in diverse bandjes. Na zijn studie was er vooral meer aandacht voor sport. Begin 2000 nam hij de gitaar weer ter hand en richtte diverse bandjes op. Naast het spelen van covers, had Marc sterk de behoefte om op een akoestische wijze nummers te interpreteren. De afwisseling tussen deze twee manieren van muziek maken is voor Marc de ideale invulling. Naast gitaar spelen, zingt Marc graag een tweede stem.

Marc’s sterkste kant: hij is net een jukebox. Je roept een nummer en Marc speelt het.

Klik hier voor ons repertoire.